Si të blejmë me iute?

Mundësi financimi nga iute

Ajo çfarë kemi dëshiruar gjithmonë është që të lehtësojmë blerjen për klientët tanë. Në Dream Mattress ju tani kani munësinë të bleni produkte dhe t’i paguani ato me këste.Një kusht që duhet plotësuar është që vlera e porosisë tuaj në total duhet të jetë më shumë se 5,000 Lekë dhe me financim në vlerë maksimale 400'000 Lekë.

Bëni aplikimin nga shtëpia dhe merni konfirmimin vetëm me një telefonatë. Në momentin që korrieri sjell produktin tek ju,mund të firmosni kontratën tuaj.

Blerja me këste mund të bëhet vetëm nëpërmjet institucionit financiar luteCredit. IuteCredit operon duke u bazuar në termat dhe kushtet e vendosura prej tij dhe që klienti duhet ti lexoje dhe pranojë paraprakisht. Për t'u informuar për këto terma dhe kushte mund të vizitoni faqen iute.al.

 1. Mosha e lejuar për të aplikuar është 18-70 vjeç.

   

 2. Duhet të jeni në marëdhënie pune.

   

 3. Të jeni shtetas Shqiptar.

   

 4. Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/letërnjoftim.

   

 5. Historik të mirë kreditimi

NA NDIQNI NË INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841447589162612.

FINANCIM 100%

Transport falas në të gjithë Shqipërinë

Porosit tani dhe mer produktin tënd në një kohe te shpejtë.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account