Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Dream Beautyrest

29.900 L68.900 L

Mikro susta Pocket Spring

Lartësia 35 cm 

Garanci 12 vjeçare

Memory 4 cm

Dysheku Dream Beautyrest përbëhet nga një shtrese memory foam, me një lartësi prej 4 cm. Shtresa memory dhe sustat Pocket Spring e bëjnë këtë dyshek të përshtatet në mënyrë perfekte sipas formave të trupit tuaj.

Dream Comfort

23.000 L42.000 L

Mikro susta Pocket Spring

Lartësia 30 cm 

Garanci 12 vjeçare

Memory 4 cm

Dysheku Dream Comfort përbëhet nga një shtresë memory me një lartësi 4 cm që bën të mundur përshtatjen perfekte me format e trupit tuaj.

Dysheku është i përbërë nga një pëlhurë antistatike po ashtu dhe nga astra,materiale prej gome, që mundësojnë vetëajërosjen e dyshekut.

Dream Pocket Aloe Vera

44.000 L

Mikro susta pocket

Lartësia 25 cm

Garanci 8 vjeçare

Dysheku Dream Pocket Aloe Vera është i përbërë nga një veshje e dyfishtë që bën të mundur qarkullimin e ajrit duke hequr lagështinë dhe duke e pasuruar në ajër të freskët pjesën e brendshme të dyshekut. Shtresa e përbërë nga Aloe Vera ndihmon në mbrojtjen ndaj alergjive duke mbajtur larg papastertitë.

Dream Pocket Memory Fresh

27.900 L55.900 L

Mikro susta Pocket Spring

Lartësia 33 cm 

Garanci 12 vjeçare 

Memory 8 cm 

Dysheku Pocket Memory Fresh është krijuar që të ndjeheni sikur flini mbi re! Falë shtresës së tij memory, me një lartësi prej 8 cm bëhet e mundur përshtatja perfekte me format e trupit tuaj dhe rikthimi në pozicionin fillestar duke siguruar një rehati maksimale.

Dream Standart

18.900 L36.900 L

Mikro susta Pocket Spring

Lartësia: 28 cm 

Garanci: 12 vjeçare 

Dysheku Dream Standart është dyshek ortopedik, i rekomanduar për persona që kanë probleme me dhimbje të shpinës, qafës ose mesit.

Dysheku ka veshje të dyfishtë me pambuk organik që e bëjnë të jetë antialergjik dhe antibakterial, dhe me një shtresë që i përshtatet më së miri trupit tuaj për një gjumë relaksues!